top of page
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Jade & Jinte-82.jpg

✓ Ervaring door eigen huwelijk

✓ Geduldig bij babyshoots

✓ Intiem en persoonlijk

Een familieportret door een fotograaf uit Mechelen

Wil jij een mooi familieportret laten maken door een fotograaf uit regio Mechelen? Dan kan ik je daar zeker bij helpen! Niets is zo hecht als een familieband en die moet dan ook vereeuwigd worden door een foto. Jij kiest de locatie en ik zorg voor een familieportret waar het persoonlijke en intieme karakter voorop staat.

Ben je geïnteresseerd in familieportret fotograaf?

About

Ga voor je familieportret door een fotograaf uit Mechelen

Wil je een mooi gezinsportret of fijne familiefoto laten maken? Dan zit je voor je familieportret goed bij mij als fotograaf uit Mechelen. Familie wil je koesteren en hoe kan je dit beter doen dan jouw geliefden voor altijd op beeld te zetten? Ik zorg voor een momentopname van alle liefde, vriendschap, humor en energie van jouw familie. De fotoshoot kan op verschillende locaties doorgaan, van parken tot op het strand. Is het geen weer om buiten te zijn? Dan gaan we samen op zoek naar een mooie binnenlocatie.

Jade & Jinte-3.jpg

Photography is the art of frozen time... the ability to store emotion and feelings within a frame.

Leg jouw avond vast op beeld!

Marble Surface
Contact

Laat een mooi familieportret maken

Wil jij ook een mooie herinnering laten maken voor later? Dan sta ik als fotograaf uit Mechelen graag klaar om jou te voorzien van een mooi familieportret. Ben je benieuwd naar de rest van mijn werk? Kijk gerust eens in mijn portfolio, daar kan je eerder werk zien van onder andere concerten, bruiloften en de mooiste portretten van pasgeboren baby’tjes. Heb je nog vragen of wil je een fotoshoot boeken? Contacteer me dan zeker op het nummer +32 495 56 58 33 of mail me op nashkaphotography@gmail.com.

Thanks for submitting!

bottom of page