top of page
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Millo 08-08-2019-63.jpg

​Ervaring door eigen huwelijk

✓ Geduldig bij babyshoots

✓ Intiem en persoonlijk

Babyfotografie in Mechelen

Voor babyfotografie in regio Mechelen moet je bij mij zijn. Wil jij je kleine spruit voor altijd vastleggen voor die zijn of haar groeispurt krijgt? Met een goede portie geduld en vakkennis bezorg ik jou als fotograaf uit Mechelen de mooiste foto’s van jouw pasgeboren baby. Een mooie herinnering waar je later nog vaak naar kan teruggrijpen.

Ben je geïnteresseerd in babyfotografie?

About

De mooiste babyfotografie in regio Mechelen

Om mooie foto’s te kunnen maken van jouw kleintje is het belangrijk dat die volledig ontspannen is. Wat werkt het best voor jouw baby? In jouw armen of juist na het nemen van een badje? Als fotograaf, gevestigd in Mechelen, die gespecialiseerd is in fotografie van een pasgeboren baby geef ik je als tip mee om jouw baby op voorhand al te voeden en te verschonen, zodat die helemaal rustig is.

IMGL5550.jpg

Photography is the art of frozen time... the ability to store emotion and feelings within a frame.

Laat je gaan met leuke kleertjes en accessoires                

Kies leuke kleertjes uit voor je baby en wees niet bang om los te gaan met mutsjes, haarbandjes of knuffels. Als fotograaf uit Mechelen die vaak met babyfotografie, en onder andere ook familieportretten bezig is, weet ik dat het belangrijk is om belangrijke mijlpalen van je pasgeboren baby op camera vast te leggen. Op die manier kan je elk moment van je baby achteraf glashelder herinneren. Als fotograaf uit Mechelen leg ik jouw pasgeboren baby graag op beeld.

Marble Surface
Contact

Contacteer me als je op zoek bent naar een ervaren fotograaf

Ben je geïnteresseerd in babyfotografie en zoek je een fotograaf om mooie foto’s van je pasgeboren baby te maken in regio Mechelen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met mij. Ben je benieuwd naar mijn werk? Neem dan een kijkje in mijn portfolio, daar kan je verder nog foto’s van evenementen, huwelijken en families vinden. Geef me een seintje op +32 495 56 58 33 of mail me: nashkaphotography@gmail.com.

Thanks for submitting!

bottom of page