top of page
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Preview Patrick & Brigitte-5.jpg

✓ Ervaring door eigen huwelijk

✓ Geduldig bij babyshoots

✓ Intiem en persoonlijk

Huwelijksfotograaf uit Mechelen

Zijn jullie op zoek naar een huwelijksfotograaf uit Mechelen om jouw magische dag in beeld te brengen? Dan ben ik de persoon die jullie zoeken. Op jullie huwelijk houd ik een fotoshoot om jullie prachtige dag voor altijd vast te leggen. Liefde moet gevierd worden en de herinneringen aan jullie speciaal moment moeten vastgelegd worden!

Ben je geïnteresseerd in Huwelijksfotograaf?

About

Jullie bruiloft laten fotograferen door een huwelijksfotograaf uit Mechelen

Laat jullie bruiloft fotograferen door een fotograaf uit Mechelen en neem snel contact met me op. Ik ben een huwelijksfotograaf uit Mechelen die de kriebel om een bruiloft te fotograferen kreeg toen ik zelf trouwde en op zoek ging naar een fotograaf. Ik zocht iemand om een fotoshoot te houden op mijn huwelijk en besloot daarna om in Mechelen zelf aan de slag te gaan als huwelijksfotograaf. Daarom ben ik de geknipte persoon om de herinneringen van jullie dag vol liefde te vereeuwigen.

IMG_1302.jpg

Photography is the art of frozen time... the ability to store emotion and feelings within a frame.

Voor altijd de beelden van jouw prachtige bruiloft

Het is jullie magische dag en dat moet voor altijd vastgelegd worden! Samen met jullie zoek ik de prachtigste locaties, in de buurt van Mechelen, voor een mooie fotoshoot van jullie huwelijk. Zo kunnen jullie naderhand nog vaak teruggrijpen naar de mooie beelden. Zo maken we er samen een spookjeshuwelijk van en kunnen jullie achteraf nog met volle teugen genieten van de fotoshoot van jullie huwelijk, in de buurt van Mechelen. Om een idee te krijgen van mijn ervaring als fotograaf kunnen jullie mijn portfolio met onder andere babyfotografie en familieportretten op mijn website en op Instagram bekijken!

Marble Surface

Spring bij me binnen als jullie een fotograaf zoeken

Willen jullie een fotograaf boeken om foto’s te nemen op jullie bruiloft? Aarzel dan absoluut niet om contact met me op te nemen of om binnen te springen. Als potentiële huwelijksfotograaf, gevestigd in Mechelen, voor jullie bruiloft, zit ik graag met jullie samen om jullie verwachtingen en doelen te bespreken voor jullie photoshoot. Zo kunnen we er samen een prachtige dag vol herinneringen van maken. Neem zeker contact met me op via het nummer +32 495 56 58 33 of mail me op nashkaphotography@gmail.com. Hopelijk tot snel!

Thanks for submitting!

Contact
bottom of page