top of page
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
IMGL5725.jpg

✓ Ervaring door eigen huwelijk

✓ Geduldig bij babyshoots

✓ Intiem en persoonlijk

Concertfotograaf uit Mechelen

Organiseer je je een concert en ben je daarvoor op zoek naar een goede concertfotograaf uit Mechelen? Dan ben ik de persoon die je zoekt! Als concertfotograaf uit Mechelen ben ik gepassioneerd door zowel fotografie als concerten en bezorg ik je de allermooiste foto’s van jouw geslaagde avond. Zo heb je de herinneringen aan het concert van jouw favoriete artiest voor altijd op beeld!

Ben je geïnteresseerd in concertfotografie?

About

De mooiste beelden van je concert door een fotograaf uit Mechelen

Concertfotografie gaat verder dan enkel je camera mee te nemen en in het wilde weg beelden te beginnen schieten. Er zijn slechts twee zaken waar je volledige controle over hebt als fotograaf: je standpunt en hoe je de camera bedient. Een goede timing is belangrijk om die ene beweging, emotie of interactie tussen artiest en publiek vast te leggen. Als concertfotograaf uit Mechelen doe ik dan ook het nodige om mij hierop voor te bereiden. Mijn opdracht is pas geslaagd als jouw event geslaagd is!

Concertfotograaf Mechelen

Photography is the art of frozen time... the ability to store emotion and feelings within a frame.

Leg jouw avond vast op beeld!

Marble Surface
Contact

Laat een concert op beeld vastleggen
en contacteer me!

Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Dan ben ik als concertfotograaf uit Mechelen de geknipte persoon om deze uitdaging aan te gaan en jouw avond te fotograferen! Aarzel zeker niet om me te contacteren voor een afspraak of voor andere vragen. Naast concertfotografie, fotografeer ik ook nog andere gelegenheden zoals huwelijken en evenementen. Neem dus zeker een kijkje op mijn website! Je kan me contacteren op +324 95 56 58 33 of mail me: nashkaphotography@gmail.com

Geef me een seintje: +32 495 56 58 33

Mail me: nashkaphotography@gmail.com

Thanks for submitting!

bottom of page