top of page
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
IMGL5725.jpg

✓ Ervaring door eigen huwelijk

✓ Geduldig bij babyshoots

✓ Intiem en persoonlijk

Eventfotograaf uit Mechelen

Ben je voor jouw event op zoek naar een eventfotograaf uit de omgeving van Mechelen? Zoek niet langer, je hebt haar gevonden! Verspil je tijd niet aan het nemen van wazige foto’s maar nodig een professionele fotograaf zoals ik uit. Zo kan je achteraf nog genieten van je geslaagde event. Goede foto’s zijn namelijk even belangrijk als een mooie locatie of een goede cateraar!

Ben je geïnteresseerd in eventfotograaf?

About

Ik zorg als eventfotograaf uit Mechelen voor jouw mooiste herinneringen

Je hebt een evenement op de planning staan en bent op zoek naar een eventfotograaf uit regio Mechelen. Dan kan ik je van dienst zijn. Terwijl ik jouw mooie momenten vereeuwig, kan jij volop genieten van je activiteit. Later kan je de heldere foto’s op je website en sociale media zetten. Slechte foto’s laten het namelijk lijken alsof je event geen succes was. Wanneer je jouw evenement wil laten fotograferen, is het belangrijk dat je fotograaf op de hoogte is van je verwachtingen en doelen. Daarom bespreek ik als eventfotograaf uit Mechelen graag met jou hoe jij je avond ziet en waar ik jou tevreden mee kan stellen.

Concertfotograaf Mechelen

Photography is the art of frozen time... the ability to store emotion and feelings within a frame.

Leg jouw avond vast op beeld!

Marble Surface
Contact

Leg je event op een professionele manier vast

Heb je verdere vragen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan zeker contact met me op. Verder ben ik ook actief als concertfotograaf en maak ik graag de mooiste familieportretten. Neem zeker contact met me op via het nummer +32 495 56 58 33 of mail me op nashkaphotography@gmail.com.

Thanks for submitting!

bottom of page